Välkommen till

Massage by MB

Lashlift i Sölvesborg

Om mig

Välkommen till Massage by MB, ett skönhetsföretag beläget lite utanför Sölvesborg. Här hittar du en rad olika behandlingar inriktade på skönhet och välmående.
Som certifierad massör och lashlift/browlift stylist och diplomerad spaterapeut ser jag till att du får all den perfekta hjälpen för just dig och dina behov.

När du kommer till mig, oavsett behandling, kommer jag se till att göra allt för att du ska bli så nöjd som möjligt. Kundnöjdhet är viktigt för mig, därför ser jag till att ge kunderna det lilla extra.

Behandlingar

Hos mig hittar du ett brett utbud av behandlingar, allt från lashlift till helkroppsmassage. Vilken behandling du än är intresserad av, eller har bokat, ser jag till att på bästa sätt ta hänsyn till dina önskemål och göra allt i min makt för att leva upp till dina förväntningar.

Massage

Du kan välja mellan klassisk massage eller taktil massage. Det är två olika typer av massage, det är du som väljer massagen som passar dina behov. Välkommen på en avslappnande massage med goda effekter.

Ansiktsbehandlingar

Välj mellan ansiktskur och ansiktsmassage, eller varför inte en kombination av dem. Ge ditt ansikte lite extra kärlek och omtanke med någon av mina ansiktsbehandlingar. All bokning sker via min Boka Direkt.

Lashlift

En behandling med ett naturligt och fint resultat. Lashlift är en behandling där man helt och hållet använder sig av dina egna fransar. Vi böjer och färgar dina fransar, vilket leder till en piggare blick.

Browlift

Längtar du efter fylligare och fina formade bryn? Då är browlift den perfekta behandlingen för dig. Utifrån dina önskemål färgar och formar jag dina bryn med målet att få dem att se fylligare ut.

Monica Broberg
Allévägen 11
29471 Sölvesborg

070-8125734
massage225monica@gmail.com